Välkommen till Nyhems Färghus

Färg, tapeter och skyddskläder i Nässjö. 

Välkommen in!

Våra öppettider : Mån - Fre 06,30-18,00.

Lördagar 09,30-13,00.  

Vi har öppet lördagar precis som vanligt under sommaren

 

 

Vi vet vad vi pratar om! Hos oss kan du fråga och få hjälp!  Testa oss gärna.  Välkomna!

 

 

Med åren har Nyhems Färghus utveckats till en kunnig fackhandel och partner för såväl yrkesmålare och industrilackerare som andra som yrkesmässigt arbetar med olika typer av ytbehandling.

När yrkesproffs handlar, vill de handla av andra som också är proffs. De flesta som handlar hos Nyhems Färghus är yrkesfolk, faktiskt så stor del som 80%. Men vi tar lika väl hand om glada fritidsfixare som vill fräscha upp där hemma. En tapetavdelning som uppskattas av våra kunder. Vårt stora urval av tapeter är svårslaget.

Vi erbjuder även skyddskläder och skyddsskor.

Nyhems Färghus är en auktoriserad färgfackhandel. Kraven omfattar kunskap, kundvård, kvalitet och kvalificerat miljöarbete.

 

 

För nya Alcro Bestå finns inget dåligt väder.

Alcros nya färg klarar det mesta, även väderförhållanden som ditt eget hus sällan kommer i närheten av. På fjället Gåsen, 1 100 meter över havet, har Alcro utsatt Alcro Bestå för det värsta redan från början. Här målade de en populär stuga, till glädje för tusentals fjällturister varje år. Och till glädje för oss själva, som nu skaffat oss ännu ett tungt bevis för att nya Bestå håller kulörerna bättre och får varje hus att se nymålat ut längre.

Gåsen är ett samarbetsprojekt mellan Alcro och STF. Båda älskar de livet utomhus, Titta på bakomfilmen.